Dragi studenti,

Renomiranoj turističkoj agenciji 1 A Travel potrebna je pomoć mladih, nadahnutih studenata završnih godina studija, koji su spremni da stiču nova znanja, voljni da se usavršavaju i da time otvore sebi mogućnost da postanu deo tima agencije, u sektorima prodaje i računovodstva.

Dobićete priliku za profesionalnu obuku u stručnom timu, zaista lepoj atmosferi – radnoj i kreativnoj, kao i da steknete potrebno iskustvo u radu, koje će vam uskoro svi tražiti, a retko ko ponuditi.

Obuka u agenciji  1 A Travel podrazumeva puno radno vreme, u trajanju od mesec dana do tri meseca, a za one među vama koji pokažu dobre rezultate i iskreno interesovanje, otvara se prilika za plaćeni rad do septembra, a kasnije i mogućnost stalnog zaposlenja. Vredi pokušati, zar ne?

Praktična obuka se obavlja u lepim i modernim poslovnicama, kako u Beogradu, tako i u Novom Sadu, na pozicijama referent prodaje turističkih aranžmana i u računovodstvu.

Ukoliko vidite svoju priliku da steknete iskustvo, a zatim i nađete svoje mesto u timu agencije 1 A Travel, pošaljite nam svoju biografiju na careers@singidunum.ac.rs