O sajmu

Dragi studenti i kolege,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će četvrti Sajam praksi i zapošljavanja KORAK 2019 biti održan u četvrtak, 11. aprila ove godine na Univerzitetu Singidunum. Događaj počinje u 11 časova, u novoj zgradi Univerziteta Singidunum (Kumodraška 261a). Očekuje se da Sajam poseti preko 40 poslodavaca.

Moto ovogodišnjeg događaja je Pripremi se za KORAK do posla. Ideja je da kandidati na Sajam dođu dobro pripremljeni i motivisani za komunikaciju sa poslodavcima. Pripremne aktivnosti Sajma podrazumevaju intenzivan rad sa studentima i diplomcima kroz razvoj efektivne poslovne biografije i razvoj veština predstavljanja pred poslodavcem. Sa druge strane, kroz aktivnu komunikaciju sa poslodavcima nastojaćemo da prikupimo što veći broj konkretnih otvorenih pozicija za stručnu praksu i posao na koje se učesnici sajma mogu prijaviti.

Pored Sajma, organizovaćemo i niz edukativnih događaja koji će učesnicima obezbediti konkretne veštine koje su kandidatima potrebne da bi uspešno prošli selekciju ili da bi sami pokrenuli biznis. To se pre svega odnosi na testiranje znanja engleskog jezika, simulaciju razgovora za posao i veštine pisanja biznis plana. Pogledajte spisak edukativnih događaja koje možete posetiti tokom KORAKa.

 

Pripremite se za KORAK do posla!

 

Unapred se radujemo zajedničkom uspehu.

 

Organizacioni tim KORAK 2019