Turistička agencija Mediteraneo, uspešno posluje od 1995. godine i jedina je specijalizovana agencija za prodaju paket aranžmana za Grčka ostrva, direktnim čarter letovima iz Beograda. U bogatoj ponudi od preko 30 Grčkih ostrva, agencija se bavi i prodajom avio karata za ceo svet, brodskih karata za putovanja između grčkih ostrva i krstarenja, individualnim hotelskim rezervacijama i organizacijom seminara i kongresa u zemlji i inostranstvu, prodajom zimskih, welness i city break aranžmana.

Agencija ima potrebu za novim radnicima, u poslovnici na Novom Beogradu, u YBC.

Radno mesto je prodavac turističkih aranžmana. Potrebno je osnovno znanje rada na računaru, znanje engleskog jezika i velika želja za učenjem i usavršavanjem.

Posao u radu sa strankama traži dodatno strpljenje i veštine komunikacije.

Nakon završene obuke, nudimo odmah stalno zaposlenje, mogućnost daljeg usavršavanja, putovanja i upoznavanja naših kapaciteta po grčkim ostrvima i na Kipru.

Zaposleni u našoj agenciji imaju završene dodatne kurseve stranih jezika i Amadeusa. Učenje i rad pred početak nove turističke sezone je sjajna prilika da se kroz rad i putovanja maksimalno upozna posao i način rada u prodaji paket aranžmana u carter saobraćaju.

Biografije slati na careers@singidunum.ac.rs