Poštovani studenti,

Pozvani ste da učestvujete u BASF Innovation Hub 2023, događaju organizovanom od strane najveće svetske hemijske kompanije BASF. Oni imaju za cilj da pruže podršku individualnim inovatorima i startapima na bilo kom nivou razvoja, da kreiraju slobodan prostor za rast inovativnih ideja i da svim akterima u procesu omoguće vidljivost, prepoznatljivost i investicije neophodne za dalji razvoj.

Šta je ono što biste trebali da znate?

  • BASF Innovation Hub 2023, sa svojim fokusom na Envision 2050, okrenut je ka perspektivnim rešenjima za zelenu i digitalnu tranziciju i pokriva teme čiste energijecirkularne ekonomije i strategiju „od farme do viljuške”.
  • Otvoren je za individualne inovatore i startape nezavisno od nivoa njihovog razvoja (od koncepta do skaliranja). Učešće je besplatno, a jedini uslov za prijavu je da učesnici budu stariji od 18 godina.
  • BASF Innovation Hub 2023 spaja učesnike iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Češke, Grčke, Mađarske, Rumunije, Srbije, Slovačke i Slovenije, serijom lokalnih događaja, krunisanih jednim Grand Finale događajem. Ovo znači da je svaka država učesnica deo zasebnog klastera, a da se pobedničko rešenje svakog klastera automatski kvalifikuje za Grand Finale, gde će se ponovo predstaviti zajedno sa pobedničkim rešenjima ostalih klastera.
  • Najbolje rešenje na Grand Finale nivou će biti nagrađeno jednokratnim podsticajem u iznosu od 5000 EUR, bez obzira na to da li će biti dalje razvijano od strane kompanije BASF.
  • Aplikaciona faza je zvanično otvorena 30. maja trajaće do 29. septembra 2023. godine, nakon čega sledi faza Žiriranja tokom koje će lokalni žiri za svaki klaster izabrati TOP 5 učesnika koji će imati priliku da prezentuju svoje rešenje uživo na hibridnim događajima u novembru 2023.
  • BASF Innovation Hub 2023 je hibridni događaj – koordinacija se vrši iz studija, sa voditeljem, prenosi uživo (strimuje) na zvaničnom YouTube kanalu, dok se učesnici uključuju putem Zoom-a.

Više informacija o prethodnim projektima možete pronaći na njihovom YT kanalu, putem vebsajta: join-innovationhub.com i naravno, za sve dodatne informacije možete ih kontaktirati putem email adrese: hello@join-innovationhub.com.

Klima se menja. Sa njom i mi.