O sajmu

Sajam praksi i zapošljavanja KORAK 2017 biće održan 24. marta ove godine na Univerzitetu Singidunum. Nakon uspešno realizovanog sajma KORAK 2016. godine, usledili su uspesi diplomaca i studenata koji su posetili događaj, kao i pozitivni komentari poslodavaca. Zbog toga,  želimo da nastavimo da stvaramo pozitivnu energiju između mladih koji ulaze u svet rada i poslodavaca koji su u potrazi za novim članovima svog tima.

Moto ovogodišnjeg događaja je Korak bliže poslu i nastojaćemo da susret poslodavaca i studenata rezultira značajnim brojem novih praksi i zaposlenja. Pripremne aktivnosti sajma će podrazumevati intenzivan rad sa studentima i diplomcima kroz razvoj efektivne poslovne biografije i razvoj veština predstavljanja pred poslodavcem. Takođe, kroz aktivnu komunikaciju sa kompanijama nastojaćemo da prikupimo što veći broj otvorenih pozicija za stručnu praksu i posao na koje se učesnici sajma mogu prijaviti.

 

Aktivno učešće studenata u svim fazama organizacije sajma nam je veoma značajno. Studentski parlament Univerziteta Singidunum je inicijator i koorganizator ovog događaja, čime se potvrđuje svrha naših napora da kompanijama obezbedimo najbolje kandidate za praksu i posao, a da studentima i diplomcima pomognemo da uspešno zakorače na tržište rada.

 

Pored Sajma, organizovaćemo i niz edukativnih događaja koji će učesnicima dodatno pomoći pri razvoju veština upravljanja sopstvenom karijerom.

 

Svečano otvaranje događaja je planirano za 10h, u novoj zgradi Univerziteta Singidunum (Kumodraška 261a).

 

Pridružite nam se! Unapred se radujemo saradnji i zajedničkom uspehu.

 

Organizacioni tim KORAK 2017