Pozivamo studente III i IV godine osnovnih studija Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment da se prijave na praksu u hotelu Hotel Theater Beograd.

Praktikanti su potrebni za sledeće pozicije:

RECEPCIJA:

–          Rad na recepciji obuhvata rad u prvoj smeni (06:00 h -14:00 h ) i u drugoj smeni (14:00h – 22:00h).

–          Studenti bi, uz pomoć zaposlenih na recepciji, obavljali sledeće poslove: check-ih gostiju, check – out gostiju, naplate, slanje dnevnih izveštaja, komunikacija sa gostima (uživo, telefonskim putem i putem maila), saradnja sa ostalim sektorima hotela.

–          Studenti koji bi praksu obavljali na recepciji, potrebno je da poznaju engleski jezik, a poželjno je da koriste i još jedan strani jezik.

Nakon obavljene prakse na recepciji, studenti bi bili upoznati sa radom recepcije hotela što uključuje pored svakodnevnih aktivnosti na recepciji i rad u hotelskom programu PROTEL.

HOTELSKI RESTORAN:

–          Rad u hotelskom restoranu obuhvata rad u prvoj smeni (06:00 h -14:00 h ) i u drugoj smeni (14:00h – 22:00h).

–          Studenti bi, uz pomoć zaposlenih u restoranu, obavljali sledeće poslove: čekiranje doručka, čekiranje večere, rad u restoranskom programu, izdavanje pića i pomoć oko nedeljnih popisa, komunikacija sa gostima.

–          Studenti koji bi praksu obavljali u hotelskom restoranu, porebno je da poznaju engleski jezik, a poželjno je da koriste još jedan strani jezik.

Nakon obavljene prakse u hotelskom restoranu, studenti bi bili upoznati sa radom hotelskog restorana što uključuje, pored svakodnevnih aktivnosti u hotelskom restoranu i rad u restoranskom programu E-BAR.

HOTELSKO DOMAĆINSTVO – pozicija supervizor hotelskog domaćinstva:

–          Rad u hotelskom domaćinstvu obuhvata rad u jednoj smeni (09:00h – 17:00h).

–          Studenti bi, uz pomoć zaposlenih u ovom sektoru, obavljali sledeće poslove: čekiranje i kontrola spremljenih soba, kontrola popisane posteljine, popis inventara, učestvovanje u izradi plana i programa za zaposlene, komunikacija sa ostalim sektorima hotela.

Nakon obavljene prakse u hotelskom domaćinstvu, studenti bi bili upoznati sa radom hotelskog domaćinstva.

SEKTOR PRODAJE:

–          Rad u sektoru prodaje obuhvata rad u jednoj smenu (09:00h – 17:00h).

–          Student bi, uz pomoć zaposlenih u sektoru prodaje, obavljao sledeće poslove: komunikacija sa poslovnim partnerima putem maila i telefona, korišćenje internet kanala na kojima se vrši promocija hotela, učestvovanje u svakodnevnim aktivnostima koje uključuju izrade planova za dalje poslovanje hotela, analiza tržišta i konkurencije, učestvovanje u traženju novih klijenata.

–          Student koji bi praksu obavljao u sektoru prodaje , potrebno je da dobro poznaje engleski jezik i da se služi barem još jednim stranim jezikom.

Nakon obavljene prakse u sektoru prodaje, student bi bio upoznat sa celokupnim poslovanjem ovog sektora.

NAPOMENApo obavljenoj praksi, postoji mogućnost zaposlenja u svakom od navedenih sektora.

Svi zainteresovani mogu svoje biografije poslati na careers@singidunum.ac.rs  sa naznakom za koji sektor se prijavljujete.