Danas  je počeo 6. regionalni on-line sajam zapošljavanja i obrazovanjaVirtualni dani karijera i znanja” koji je ove godine u znaku generacije Y.

Tokom sajma koji traje do 28.10. poznate kompanije i edukativne ustanove će ponuditi radna mesta, ali i obuke i kurseve.

Više informacija o ovom događaju, koji već tradicionalno organizuju vodeći portali za zapošljavanje u Srbiji ( i portal NajStudent.com), BiH i Hrvatskoj, pogledajte u prilogu. Za poslednjih 5 godina sajam je zabeležio preko 800.000 poseta, a rekordna poseta je bila prošle godine – preko 200. 000 poseta za 8 dana.

Ove godine su u potrazi za zaposlenima sledeće kompanije: Nestle Adriatic S d.o.o, Lidl Supermarketi, Philip Morris International d.o.o., JT International AD Senta, Telenor d.o.o, Koncern Bambi a.d, Trizma, Cooper Tire & Rubber Company Serbia d.o.o, Lion Group, eFront, Ernst & Young d.o.o, Beograd Societe Generale Banka Srbija a.d, Orion Telekom d.o.o, Nelt Co d.o.o, Naftna industrija Srbije a.d. Novi Sad, UniCredit Bank Srbija a.d.

Osim ponuda za posao, programe obuka i kurseva će ponuditi: Cotrugli Business School, Kursevi.com, Francuski institut u Srbiji – Campus France Serbie, Ambasada Kanade, Australian Trade Commission i LINK group d.o.o.

Virtulani dani karijere